Slet historik Forlad hjemmesiden

Samarbejde

Aarhus Krisecenter samarbejder med flere forskellige organisationer. Nedenfor har vi samlet en liste med links, hvor det er muligt at finde mere viden om vold samt hjælp og støtte.

 

LOKK står for Landsorganisation af Kvindekrisecentre og er en paraplyorganisation for landets krisecentre.

 

Udover at drive akuttelefonen, kan du hos Lev Uden Vold også få juridisk rådgivning. Du kan også se en liste over krisecentrene i Danmark.

 

Dialog mod Vold er en del af AskovFonden og er et tilbud til mænd og kvinder der udøver vold mod deres partner og/eller børn.

Mødrehjælpen er en privat, humanitær organisation der rådgiver og støtter børnefamilier. Mødrehjælpen har også fokus på at hjælper kvinder og børn der lever eller har levet med vold i familien.

Dansk Stalking Center er et sted du kan få rådgivning hvis du er eller har været udsat for stalking.

 

Der findes 8 centre for voldtægtsofre i Danmark. På hjemmesiden kan du se hvor de ligger og hvordan du får hjælp.

 

Er du ung med etnisk minoritetsbaggrund, og har du konflikter med familien? Så kan du ringe til hotlinen på 7027 7666. Telefonen er åben alle dage døgnet rundt.

 

Børns vilkår sikrer, at alle børn har en, som lytter – De hjælper børn med at få den støtte og omsorg, de har brug for. Du kan skrive eller ringe til Børnetelefonen på 116111. Det er gratis og anonymt.

 

Frivillige på Aarhus Krisecenter

Aarhus Krisecenter samarbejder med flere frivilligorganisationer. Vores frivillige indsatser laver aktiviteter for både kvinder og børn med fællesskabet for øje.

Røde Kors - Danmarks Indsamling

Qnet er til dig, der har været udsat for vold og gerne vil have et netværk og støtte i tiden efter volden. Netværket er også for dine børn. Det kan være vanskeligt at finde fodfæste i livet igen efter et brud med et voldeligt forhold. I Qnet skaber vi netværk, ro og trygge rammer for dig, der enten har boet på krisecenter eller er kommet ud af volden på anden måde.

 

Fonden Bindeleddet

Bindeleddet er et mentorprojekt for unge hjemløse, unge tidligere anbragte og unge psykisk og socialt sårbare. De frivillige kommer på stedet 1-2 gange om ugen på faste dage og laver hyggelige ting med de unge. Hvis der med tiden opstår god kemi mellem en frivillig og en ung, matcher vi dem i et mentorforløb.

 

Gennem Aarhus Valgmenighed har vi en frivilliggrupper som kommer og laver praktisk opgaver i huset.

 

Ungdommens Røde Kors

 

Spilopperne Viby er en aktivitetsklub for børn, som bor på krisecenter. Vi laver aktiviteter med børnene på kvindekrisecenteret hver onsdag. Aktiviteterne spænder over alt fra spil, tegning og maling til fælles lege, museumsbesøg og en tur i biografen. Aktiviteterne skal være med til at give børnene en mulighed for at slippe de tanker og bekymringer, de tumler med i dagligdagen.

Den Sociale Vejviser - Red Barnet Ungdom - Venskabsgrupper

Med projekt ‘Børn på Krisecentre’ vil en gruppe unge frivillige fra Red Barnet Ungdom komme forbi krisecentret fast hver weekend,  hvor de skaber sjove og hyggelige aktiviteter for de børn, som har lyst. Formålet  er at skabe et frirum for børnene, der bor på krisecentret, hvor de får en masse oplevelser baseret på positiv leg og samvær med unge engagerede frivillige.