Slet historik Forlad hjemmesiden

Din computer gemmer oplysninger på de hjemmesider, du besøger på internettet via din browser. Din browser er det program, du bruger til at gå på internettet fra, og kan fx hedde Google Chrome, Safari, Firefox eller Internet Explorer. Hvis du er bekymret for, at nogen skal finde ud af, at du har besøgt en bestemt hjemmeside, kan du slette din browserhistorik.

Slet din browserhistorik

Du vælger selv om du vil slette hele din browserhistorik eller kun dele af den. Vi anbefaler at du sletter din seneste browserhistorik, når du er færdig med at besøge hjemmesider, du ikke vil have nogle skal vide noget om. På den måde er det kun en del af din browserhistorik der bliver slettet, og ikke det hele som kan virke mistænksomt, hvis nogle skulle tjekker din browserhistorik. Her er en liste med link til, hvordan du sletter browserhistorik i de forskellige internetbrowsere.

Skjul dine internetbesøg

Du kan også undgå at din computer gemmer oplysninger på de hjemmesider, du besøger på internettet, ved at åbne et “privat vindue” via din browser. Det betyder at du ikke behøves at slette din browserhistorik, når du er færdig med at besøge hjemmesider, du ikke vil have nogle skal vide noget om. Her er en liste med links til, hvordan du åbner et “privat vindue” også kaldet et inkognitovindue i de forskellige internetbrowsere.